Približuje se koncertni sprehod v iztek poletja in jeseni, saj nas boste lahko kmalu spet videli na koncertnih odrih. Najprej, 18. avgusta, bomo pomagali obeležiti praznovanje 70. obletnice TAMa, Tovarne avtomobilov in motorjev Maribor. TAM je bil del našega odraščanja, del naše družinske zgodovine in zato bomo pomagali obeležiti 70 let odkar je prvo vozilo zapustilo proizvodno linijo TAMa. Tega sicer ni več, njegovo delo pa nadaljuje TAM Europe in ta vas vabi, da si brezplačno privoščite naš večerni koncert na dvorišču Vetrinjskega dvora v Mariboru.

Septembra pa vas povabimo v kamnolom Pruh pri Svečini, rahlo odmaknjen, a čaroben prostor sredi narave, ki privablja vedno več kulturnih prireditev. Bojda so koncert tam nekaj čisto posebnega, zato se veselimo srečanja 8. septembra ob 19. h, več informacij o dostopu najdete na njihovi FB strani.

Art Kamp v Mariboru, sredi Mestnega parka, pa bo gostil naše zvoke 16. septembra ob 19. h 30. Že v začetku oktobra, 6. oktobra, pa se vračamo v ljubljanski Prulček. Pripravljamo tudi nekaj čisto sveže muzike! Vabljeni!